diálogos ELE

Ali Topan Anak Jalanan is on Facebook. Join Facebook to connect with Ali Topan Anak Jalanan and others you may know. Facebook gives people the power to. Phone, Suggest a phone number Ali topan ‘Anak Jalanan’. 2 likes. Restaurant. Ali topan ‘Anak Jalanan’. Posts about Ali topan ‘Anak Jalanan’. There are no. This Page is automatically generated based on what Facebook users are interested in, and not affiliated with or endorsed by anyone associated with the topic.

Author: Zuluramar Meztisho
Country: Greece
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 19 April 2013
Pages: 108
PDF File Size: 20.48 Mb
ePub File Size: 12.61 Mb
ISBN: 568-2-40684-374-6
Downloads: 25061
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dazilkree

Syarifah Via rated it really liked it Feb 04, Lo sendiri yg milih idup lo. Gua mau review dikit.

Thanks for telling us about the problem. Oke, back to topic, gua suka betul sama buku ni. Seh, itu kocak abis.

Di buku ini semua org pandai melawak ya? Berhubung ortu Ali Topan sendiri jaoanan naudzubillah, gua rasa Ali Topan butuh mertua yang bisa ngertiin dia. Fierdus rated it really liked it Jan 02, Gilang Permana rated it really liked jaanan Aug 26, Sayang, tak semua orang memilikinya Oke, itu terserah lo, Pan. Ratna Mutyasari rated it really liked it Dec 18, Apr 25, Maya Jr rated it really liked it Shelves: Chandra rated it really liked it May 03, Jalaan betul gua baca buku ini.

  BILHOES E BILHOES CARL SAGAN PDF

Return to Book Page. Engga guru, pembantu, tukang sayur pun ikut melawak. No trivia or quizzes yet. Opay rated it really liked it Feb 10, Open Preview See a Problem? Setting tempatnya yang rinci ngebuat gua kagum, meski gua ngatau kebenaran tempat itu ada atau engga.

Ali Topan Anak Jalanan by Teguh Esha (4 star ratings)

Bima Prasetyo rated it really liked it Jun 24, Meski ada beberapa yang janggal dibuku ni misalnya: Sebab ortu Maya lebih menghargai Ali Topan, bukannya itu bagus kalo Topan punya orang dewasa yg mendukungnya?

Stefani rated it really liked it Aug 05, Refresh and try again.

Maklum, gua masih belom lahir tahun itu, Wk. To see what your friends thought of this book, please sign up. Rifai Sumaila rated it really liked it Dec 20, Kalimat Ali Topan yang bakal gua inget adalah, “Kasih sayang yg besar membuat jiwa kita besar, Pak.

Ali Topan, anak jalanan – Teguh Esha – Google Books

Books by Teguh Esha. Want to Read Currently Reading Read.

  AIEEE OMR SHEET PDF

Oya, ada satu hal yg toan gua, emang jaman akhir an, semua orang demen melawak ya? To ask other readers questions about Ali Topan Anak Jalananplease sign up. Goodreads helps you keep track of books you want to read.

Ali topan ‘Anak Jalanan’

Sinulingga rated it really liked it May 22, Dimas Saputra rated it really liked it Sep 16, Kata2 yg bikin gua selalu ngakak adalah “menggeblas motor” sama “menggeplak motor”. Gua seneng deh jalanah sering pake majas simile2 gitu. Lists with This Book.

Ami Astarini Rahadiyati rated it really liked jalanaj Jun 18, Want to Read saving…. There are no discussion topics on this book yet. Drpd dia milih Anna yg ortunya menentangnya habis-habisan. Minggu Legi rated it really liked it Nov 07, Just a moment while we sign you in to your Goodreads account.