diálogos ELE

Osho în “Cartea despre Femei”. Done. Comment. views. 0 faves. 0 comments. Taken on March 8, All rights reserved. Pe gasesti cele mai bune oferte pentru Carti. Osho. Traieste periculos. Iluminare obisnuita pentru vremuri neobisnuite. Reeditare. 19,99 lei ( 29,90 lei). Description: OSHO – 5 juin | Transmis par: Le collectif des enfants de la loi de UN | Publié par Blog Les Transformations |

Author: Fezshura Meztilkis
Country: Venezuela
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 14 June 2014
Pages: 467
PDF File Size: 19.53 Mb
ePub File Size: 12.55 Mb
ISBN: 481-8-48426-860-7
Downloads: 89944
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: JoJojinn

Toate religiile fac asta; fiecare religie se amesteca in treburile corpului, iar corpul este total nevinovat, el n-a facut niciodata ceva rau.

Te uiti la floare fi te intrebi ce e. Daca cineva tine neaparat sa-1vada pe Iisus Hristos, e gata sa faca orice: In toate religiile este aceeaji situatie, cu superstidi diferite.

Carte Carte straina Trebuie ca intreaga existenta rade de om, de ce se intampla cu fiintele omenefti. Putem noi sa ne tot sporim cunoafterea, dar misterul ramane nesecat. La celalalt pol al fiintei – dincolo de minte, care este lumea intelectului se afla lumea intuitiei.

Cartea Despre Femei – OSHO

Dar asta este doar proiectia ideilor celui care privefte. Asta e tortura in care traiesc afa-zifii oameni religiofi. Intelectul are treaba cu cunoscutul fi necunoscutul, nu cu incognoscibilul.

Astfel exista numai mijloace, dar nu fi scopuri.

Da, povestea biblica este adevarata – omul s-a prabufit prin cunoaftere, prin faptul ca a mancat rodul pomului cunoafterii. Lasa-ti biologia sa fie sadsfacuta pe w Cu vreau sa fii prieten deplin. Desppre Zivot Ljubav Smijeh. Instinctul trebuie lasat sa curga liber. Logica fi geometria sunt folositoare, dar intelectul este orb.

  GEODESY BOMFORD PDF

Sa cunofti inseamna sa renunti la minte. De la tin e – este energia ta. Dupa aceea nu mai ai nimic de facut, tot ce trebuie facut e facut de energia ta.

Osho – Intuitia – PDF Free Download

Cel mai mare nebun din manastire devine staret. A i reprimat atata din tine intr-o pivnita in care nu suporti sa te duci. Trebuie sa schimbam urgent toata aceasta boala fi toata aceasta uraciune care distruge foarte muld oameni in lume. Daca mancarea pc care o mananci este descompusa in constituentele ei de baza, iar acele const isho unite de baza sunt trimise acolo unde e nevoie de ele?

Cand totul e cunoscut, totul e monoton. In cazul in care ai platit online si vrei sa returnezi coletul, te asiguram ca iti vom returna suma achitata in cel mai scurt timp posibil.

Ca servitor, este de mare ajutor. Ele se afla in mainile instinctului pentru ca instinctul este infailibil. Iar cei care au vazut realitatea spun ca vei experimenta o linifte fantastica, o mare bucurie, o fericire infinita, nemurirea; dar nu vei vedea nici un Dumnezeu, nu vei vedea nici un inger. Nu e vorba ca instrumentele tale nu sunt destul de fine, sau logica ta nu e la zi, sau matematica ta nu e suficient de avansata —nu asta e problema.

Nu face nicin un efort ca ea sa dispara dar, cand dispare, nu face nici un efort sa impiedici asta. Insa m-a recunoscut fi a spus: De ce a cazut omul prin cunoaftere?

  BLOOD BOWL DUNGEONBOWL PDF

Intelectul este foarte supus grefelii pentru ca este foarte nou, o achizitie recenta. Dar s-a descoperit ca atunci cand pui intrebari vocea ta suna intr-un fel, iar cand raspunzi la intrebare vocea ta suna diferit.

Realitatea iti da voie sa rationezi, imaginada nu te lasa sa rationezi. Realitatea e ca persoana cea mai inteligenta ifi folosefte doar cincisprezece la suta din potential. Insa exista multi oameni, multe milioane de oameni care nu tree niciodata podul.

Cartea Despre Femei – OSHO – Free Download PDF

Centrul fiintei tale e intuitia. Instinctul este intotdeauna corect, el iti arata exact calea fireasca, owho relaxata fi calea pe care o urmeaza universul.

El nu vrea sa admita superiorul, il neaga, spune: Atunci cand onlihe si intuitia functioneaza impreuna, intelectul poate Ii folosit In scopuri bune. Intelectul este util in lume, fi toate sistemele educationale sunt tehnici de a evita inima fi a duce energia direct la cap.

Iubirea ta e doar o iluzie creata de chimia carfea. La crocodili, de exemplu, viata puilor este inii -un pericol imens. In viziunea mea, intuitia detine locul cel mai inalt.

Dar din cauza subconftientului, efti implicat in reprimarea lui, il reprimi continuu, pentru ca nu inseamna ca daca 1-ai reprimat o data ai terminat cu el.